Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Минає рік з дня загибелі захисника України Станіслава БУДКІВСЬКОГО

Новина
13.06.2024
Станіслав БУДКІВСЬКИЙ народився 6 квітня 1998 року в Харківській області.
У 4 місяці з батьками переїхав у селище Печеніжин, де проживав до 5 років.
У 2004 році пішов у 1 клас до школи в Київській області. В 2015 році по закінченні школи вступив до Житомирського національного університету імені Івана Франка за спеціальністю "Психологія".
 
В 2017 році став до військової служби, служив у 101-му батальйоні охорони Генерального штабу. 24 лютого призваний в повітряні сили оборони, де мужньо ніс службу та боровся з окупантами. З квітня 2023 року направлений до 35-ої бригади морської піхоти. Загинув 13 червня 2023 року в боротьбі з російською нечистою на Бахмутському напрямку. З військовими почестями похований у селищі Печеніжин.
 
29 вересня в Головурівському ліцеї на Київщині відбулося відкриття меморіальної дошки в пам’ять про загиблого Героя.
 
Учасник бойових дій, надзвичайно вмотивований та цілеспрямований молодий воїн, інтелектуал, єдиний син у матері, який мав бути майбутнім нашої держави, який за це майбутнє віддав життя.
 
Кожен новий день для України дається високою ціною, ціною життів кращих з кращих. Пам'ятаємо про це.
 
Честь та слава воїну! Вічна пам'ять!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше