Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Минає другий рік з дня загибелі воїна Василя БІЛЕЦЬКОГО

Новина
31.05.2024
Василь народився 14 лютого 1984 року.
З дитинства був добрим, розумним, та товариським хлопцем.
З 2014 року проявив себе як мужній захисник, вірний військовій присязі, адже 1.5 року служив на захисті країни під час АТО. Мав статус учасника бойових дій. .
В квітні 2022 року без вагань став на захист нас з вами, адже не на словах знав, що таке війна.
 
Загиблий Герой Василь БІЛЕЦЬКИЙ був головним сержантом протитанкового взводу роти вогневої підтримки мотопіхотного батальйону 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс".
 
31 травня 2022 року пропав безвісти під час ведення активних бойових дій на околицях міста Сєвєродонецька Луганської області. Довго вважався безвісти зниклим, та зрештою вдалося ідентифікувати тіло нашого Героя Василя і встановити дату загибелі - 31 травня 2022 року.
 
Загиблий Василь був великим патріотом України, і казав матері на початку повномаштабного вторгнення: "А хто піде воювати, як не я? " І пішов захищати східні рубежі нашої країни. Василь ніколи не ховався від труднощів а військовий обов'язок був понад усе.
 
Покійний Василь мав добрий характер, був добрим сином та братом, люблячим батьком, вірним другом та побратимом.
 
Висловлюємо щирі слова співчуття матері, сину та брату, рідним та близьким Захисника, який віддав життя за Україну.
 
Вічна пам'ять, шана і слава Герою!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше