Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Поспішіть підписати декларацію з сімейним лікарем!!!

Важлива інформація
04.04.2019

Шановні мешканці громади! Запрошуємо Вас для укладання договорів з сімейними лікарями в Печеніжинську амбулаторію загальної практики-сімейної медицини.

На сьогоднішній день ВСІ лікарі амбулаторії продовжують набирати пацієнтів і підписувати декларації, а саме:

Макар Святослав Михайлович (завідувач амбулаторії – сімейний лікар): понеділок – п’ятниця з 9.00 до 15.00

Мацьків Наталія Тарасівна (сімейний лікар): понеділок – п’ятниця з 9.00 до 15.00

Тарантюк Зоряна Іванівна (педіатр-сімейний лікар): понеділок – п’ятниця з 9.00 до 15.00

Дорош Тетяна Володимирівна (сімейний лікар): понеділок-середа – в амбулаторії; четвер - ФАП с.Марківка; п’ятниця - ФАП с. Молодятин

Войчук Галина Ярославівна (сімейний лікар): вівторок ФАП с. Рунгури; інші дні в амбулаторії з 9.00 до 15.00

Данилюк Марта Андріївна  (сімейний лікар):  понеділок, середа, п’ятниця в амбулаторії   з 9.00 до 15.00; вівторок ФАП с.М.Ключів; четвер ФАП с.Слобода

Для укладання договору необхідно мати при собі паспорт (для дітей –свідоцтво про народження), ідентифікаційний код та мобільний телефон (копій документів не потрібно).

Звертаємо Вашу увагу на те, що без договору з сімейним лікарем Ви маєте право отримати тільки невідкладну медичну допомогу в разі раптового погіршення стану Вашого здоров’я.

З 1 квітня 2019 року діагностика (рентген, УЗД та інші), лабораторне обстеження  та консультації вузьких спеціалістів проводяться БЕЗКОШТОВНО тільки за направленням сімейного лікаря.

Крім того виписка пільгових рецептів за програмою «Доступні ліки» проводиться виключно в електронному вигляді тільки сімейним лікарем.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше