Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Масштабна підтримка триває

Новина
16.03.2022
Щоденно ми отримуємо гуманітарну допомогу від наших друзів, партнерів з-за кордону, мешканців громади, які живуть в інших країнах. Усі речі сортуються та відправляються у ті регіони, де в них найбільша потреба.
 
Також отримуємо допомогу від благодійних фондів. Хочемо подякувати Міжнародному благодійному фонду "Ізоляція. Платформа культурних ініціатив" IZOLYATSIA. Platform for Cultural Initiatives. за товари на суму понад 230 тис. грн., які ми зовсім скоро очікуємо отримати. Усі речі підуть на забезпечення вимушених переселенців, які проживають в Печеніжинській ТГ. Зокрема, на забезпечення зручних умов для проживання у комунальних установах нашої громади.
Дякуємо за вашу підтримку!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше