Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Марківська гімназія: перспективи розвитку!

Освіта
24.11.2021
Завдяки підтримці органів влади, самоврядування, депутатського корпусу, розумінню ними освітніх проблем, спільними зусиллями педагогічного колективу та батьків в Марківці створено належні умови для надання якісних освітніх послуг його маленьким та юним мешканцям.
 
  • ☑️В рамках програми «Велике будівництво», поблизу гімназії відкрили дитячий садочок, де ось уже рік виховуються дошкільнята. Спальні місця, ігрова кімната, сучасна ванна та гардеробна, а ще новенька кухня та їдальня – в таких умовах тепер перебувають маленькі хлопчики та дівчатка.
  • ☑️Також більше року як учні мають змогу займатися спортом у мультифункціональному спортивному залі. Там створені всі умови для проведення уроків фізичної культури, а також залучення молоді до занять спортом.
  • ☑️За останній рік теж вдалося зробити чимало. В гімназії встановлено відеоспостереження, пожежну сигналізацію, до кінця року планується завершити ремонт покрівлі гімназії.
Марія Кузик нещодавно очолює гімназію, проте уже зараз говорить, що бюджетна автономія – це перш за все можливості: «Кожен керівник закладу має бути менеджером, який прагне до самореалізації та незалежності і який будує свою стратегію використання коштів. На місці кожен бачить, що необхідно зробити, що треба закупити і що покращити і тому я вважаю, що бюджетна автономія – це крок вперед», - зазначила Марія Михайлівна.
 
Також педагогічний колектив, батьки задоволені матеріально-технічною базою Нової української школи (НУШ), з початку навчального року закуплено меблі та комп’ютерну техніку на майже 100 тис. грн.
 
💬«Матеріально-технічне забезпечення нової української школи на найвищому рівні. Ми забезпечені мультимедійними технологіями, в кожному класі є сучасні телевізори з виходом в Інтернет, принтери, проектори, ламінатори. Це надзвичайно полегшує нашу роботу в проведенні уроків. Також класи забезпечені дидактичними матеріалами – це і настільні, розвиваючі ігри, стенди, плакати найрізноманітнішої тематики. Діти завжди активно проводять перерви, використовуючи весь наочний матеріал», - наголосила вчителька 4 класу Марія Демидів.
 
Багато корективів в життя внесла пандемія, проте, незважаючи на всі випробування, освітня сфера Печеніжинської громади впевненими кроками рухається вперед.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше