Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Малоключівська гімназія: шлях до розвитку

Освіта
09.12.2021
З цього навчального року директоркою Малоключівської гімназії стала Ярослава Михалків. Вона розповідає, що існує чимало викликів, але завдяки пропорційному розподілу коштів вдається закривати усі побутові проблеми та планувати заходи для покращення умов навчання: «В нашій гімназії продовжується будівництво модульного спортивного залу, цього року проведено освітлення та встановлено опалення. Ще ми замінили газовий котел на потужніший у зв’язку зі збільшенням площі опалення. В 2022 році плануємо завершити будівництво спортивного залу, щоб наші учні змогли якісно займатися фізичною культурою та спортом. Ми зважено підходимо до вирішення побутових проблем, розставляємо пріоритети, щоб забезпечувати комфортні умови для дітей», - ділиться Мирослава Юріївна.
 
Початкові класи навчаються в окремому корпусі. Тут також стараються забезпечити усім необхідним учнів та вчителів. Вчителі постійно розвиваються, проходять різноманітні курси та освітні програми. Нова українська школа тішить око, в класах сучасне технічне обладнання, яскравий наочний матеріал, цікаві дидактичні та розвиваючі ігри.
 
💬«В цьому році, так як і в попередні роки, ми отримали чимало. Це і нові меблі: парти та шафи, ноутбук, принтер, ламінатор. В кожному класі є мультимедійна дошка чи сучасний телевізор. Багато наборів Lego, кожен учень забезпечений ігровими матеріалами. В таких умовах працюється легше і діти краще засвоюють матеріал», - розповіла вчителька 4 класу Марія Костів.
 
Раціональне використання коштів місцевого бюджету, спонсорської допомоги сприяє забезпеченню матеріально-технічного оснащення гімназії та створення умов для всебічного розвитку хлопців та дівчат. Шлях до розвитку не простий, ще є багато проблем, але спільними зусиллями місцевої ради, депутатів, батьків та педагогічного колективу щоденно відбувається рух вперед.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше