Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Кожна країна світу може похизуватися переліком оригінальних страв, які складають її національну кухню

Культура
17.09.2022
Кожна країна світу може похизуватися переліком оригінальних страв, які складають її національну кухню.
 
Українська кухня надзвичайно багата, кожен її регіон готує унікальні страви по-своєму, по-особливому. А головний секрет - це любов до свого, до українського передана з покоління в покоління.
 
Серед різноманіття українських традиційних наїдків високе місце займають вареники. В Сопові їх називають пирогами і подають з особливим соусом під назвою єшниця.
З цією стравою пов'язано багато звичаїв, в цьому переконалися присутні гастротерапії, яка відбулася в бібліотеці с. Сопів. Захід відвідали місцеві мешканці та внутрішньо переміщені особи, які спільно створили чудову страву при цьому обмінювалися своїми традиціями та способами приготування.
 
Пам'ятаємо про свою ідентичність, пишаємося бути українцями та об'єднані любов'ю до України 💙💛
 
Захід відбувся в рамках проекту "Творче відродження у звичаях: інтеграція та психологічна підтримка внутрішньо переміщених осіб у Печеніжинській громаді" в рамках реалізації проєкту #ZMINA_2_0 “Субгранти для культурних проєктів” фонду ІЗОЛЯЦІЯ за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст публікації є виключною відповідальністю Відділу культури і туризму Печеніжинської селищної ради і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.
 
Відділ культури і туризму Печеніжинської селищної ради
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше