Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Книжкова палата рекомендує до прочитання 100 найкращих книг

Культура
10.04.2020
Фахівці Книжкової палати України ім. Івана Федорова склали перелік найкращих книг, які рекомендують до прочитання українським родинам. Читання в умовах карантину є одним із засобів провести час з користю для душі і розуму.
«Сьогодні вже немає потреби доводити виключну роль книги в житті кожного з нас та суспільства в цілому. Бо свідоме життя починається зі знайомства із першою книгою. Будь-хто із визначних особистостей сучасності, від президента до вченого, досягнув своєї інтелектуальної висоти саме завдяки тих знань, які йому дала Книга», – йдеться на сайті Книжкової палати http://www.ukrbook.net/
Серед рекомендованих книг - світові бестселери та твори українських авторів, які, на думку авторів переліку, якнайкраще сприяють формуванню та розвитку особистості та впливають на зміцнення тих високих моральних якостей, що притаманні українському народові.
Перелік книг складається з трьох частин:
Працівники Книжкової палати вважають, що запропонований ними перелік найкращих книг не є остаточним, а тому запропонували читачам доповнити його своїми пропозиціями. Доопрацьований читачами список планується оприлюднити до 23 квітня, Всесвітнього дня книги та авторського права.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше