Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Івано-Франківщина отримає LED-лампи для безкоштовного обміну

Новина
16.01.2023
Перша партія, - а це більше 600 тис. енергозберігаючих лампочок,- в нашу область надійде вже найближчим часом. Після цього прикарпатці зможуть безкоштовно обміняти старі справні лампи на енергоощадні у відділеннях «Укрпошти».
👉 Обмін відбуватиметься у два способи - за попереднім замовленням і без нього.
Зробити попереднє замовлення можна у застосунку Дія. Після отримання підтвердження на телефон ви можете звертатися у відповідне відділення “Укрпошти”, де гарантовано на вас чекатимуть лампи на обмін. Термін зберігання 5 днів.
❗️ Якщо прийти без реєстрації, то лампи обміняють лише за їх наявності.
Планується, що лампочки будуть різних потужностей та цоколів. Тобто можна буде обміняти саме на такі, які людина принесе. Одна людина зможе обміняти п'ять справних лампочок на нові енергозберігаючі на вибір з цоколем Е27 та Е14;
ℹ️ Хочу нагадати, що цей проєкт реалізовується за підтримки Євросоюзу, як один з інструментів енергоефективності. Планується, що завдяки його успішній реалізації вдасться заощадити 1 ГВт — річний обсяг виробництва атомної електростанції.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше