Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Ігор Довірак: Головна проблема ОТГ Прикарпаття – дороги і її потрібно вирішувати!

Новина
05.09.2019

У середу, 05 серпня, відбулась зустріч голови облдержадміністрації Дениса Шмигаля з членами правління Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття та  представниками Івано-Франківського ЦРМС. Особливу увагу на зустрічі було приділено проблемі ремонту доріг в територіальних громадах.

«Відповідно до Закону України «Про Державний бюджет на 2019 рік» на утримання доріг передбачено 348,229 млн грн субвенції з державного бюджету місцевим. Проте освоєння цих коштів у 2018 році відбулося у незрозумілий, непрозорий та неефективний спосіб. Дороги загального користування місцевого значення залишаються поза увагою. 30% цих доріг проходить територією ОТГ області і знаходяться в жалюгідному стані», — зазначив голова Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття  Ігор Довірак.
З огляду на це у агенції пропонують на 2020 визначити порядок пропорційного розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам ОТГ на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення залежно від їхньої протяжності.

Голова облдержадміністрації Денис Шмигаль підтримав ініціативу щодо нових підходів до розподілу коштів дорожнього фонду.

Джерело: Агенція розвитку ОТГ Прикарпаття

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше