Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Христос Воскрес!

Привітання
05.05.2024
У світле свято Христового Воскресіння, попри тяжкі випробування, нехай із нами буде Віра, Надія та Любов! Віра, що піднімає нас після падінь і освітлює шлях у найтемніші часи. Надія на перемогу та світле майбутнє для нас та наших дітей. Любов до рідних та близьких людей.
 
Нехай наші серця ніколи не точить зневіра. Будьмо впевнені у завтрашньому дні. Бо світло там, де ми його бачимо і де даємо йому продовження ‒ у наших душах, у наших вчинках, у наших дітях.
 
Так, ми перебуваємо у справжній битві. Так, у нас є справжній ворог. Так, царство темряви постійно бореться з царством світла. Але Ісус уже переміг смерть. І ми маємо бути з впевненою надією, що зло ніколи не переможе добро. Світло завжди поборе темряву.
Коли сьогодні зберемося за родинним столом згадаймо та помолімося за всіх, хто протягом дня і ночі бореться за наше сьогодення та наше майбутнє. Пом‘янімо всіх, хто героїчно віддав життя за нас з вами. Згадаймо всіх тих, хто зараз терпить тяжкі випробування окупації.
 
Хай мир і любов завжди буде з нами!
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
Христос Воскрес! Воскресне й Україна!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше