Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Громаду відвідала представниця міжнародної організації Global Communities - Ненсі Макдоналд

Молодіжна рада
06.02.2020

Вчора, 05 лютого,  громаду відвідала представниця міжнародної організації Global Communities - Ненсі Макдоналд. Під час зустрічі селищний голова Ігор Довірак  розповів про   досягненнями громади,  акцентував увагу на успішній роботі Молодіжної ради та реалізованих молодіжних проектах.

Більш детально про роботу Молодіжної ради Печеніжинської ОТГ презентувала заступниця голови МР Марія Козьменко, поділилася  історіями успіху,  дієвими практиками, розповідала про досягнення, плани на майбутнє та проблеми, які найчастіше зустрічаються під час роботи з молоддю.

Також Ненсі Макдоналд відвідала громадський простір Liberty Space, який ввійшов у  десятку найкрутіших практик молодіжної роботи в Україні 2019 року. Засновники ГО “ДІЄ. Добрі Ідеї Єднають”, а саме ініціатори створення громадського простору, розповіли чим живе, цікавиться молодь громади та про що мріє.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше