Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Громадський простір Liberty Space визнано однією з кращою практик з молодіжної роботи в Україні

Молодіжна рада
07.11.2019

З 31 жовтня по 2 листопада у Луцьку відбувся III Всеукраїнський форум молодіжних працівників та працівниць.

Метою цьогорічного Форуму було підбиття підсумків п’ятирічної реалізації програми “Молодіжний працівник” та визначення стратегічних цілей подальшої її реалізації. Понад 150 молодіжних працівників та працівниць, міжнародні експерти, представники урядових і неурядових установ зустрінуться, щоб у триденному нон-стоп форматі обговорити найбільш актуальні кейси молодіжної політики, проаналізувати якісні показники п’ятирічної діяльності програми «Молодіжний працівник» та відзначити кращі практики молодіжної роботи в Україні 2019 року.

В десятку найкрутіших практик молодіжної роботи в Україні 2019 року ввійшло і створення громадського простору Liberty Space в Печеніжинській ОТГ – вільного простору для реалізації творчих, культурних та соціальних ініціатив молодих людей, місце для навчань, втілення проєктів, презентацій, майстер-класів, зустрічей та здорового відпочинку.

Вітаємо засновників ГО “ДІЄ. Добрі Ідеї Єднають”, Марію Козьменко і Марію Луцак, та активну молодь громади і бажаємо, щоб натхнення та успіх завжди були з вами, а нові ідеї і проєти завжди успішно втілювалися у життя.

Офіційне відкриття громадського простору Liberty Space відбулося в липні цього року. Ініціатором створення громадського простору стала ГО “ДІЄ. Добрі Ідеї Єднають” та Молодіжна рада Печеніжинської ОТГ в рамках проєкт «Голос громади в місцевому самоврядуванні» Центру Політичних Студій, регіонального партнера Програма DOBRE в Івано-Франківській області, який впроваджується в рамках Програми DOBRE за підтримки USAID Ukraine - USAID Україна.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше