Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

"Громади в час війни: оперативні рішення – стратегічні цілі", під такою назвою відбулася дискусійна панель з ініціативи Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України

Новина
14.08.2023
Присутніми були Уповноважений Верховної Ради України з прав людини, голови громад області, народні депутати, виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан, представники правоохоронних органів, ректори та журналісти, участь в заході взяла також секретар Печеніжинської селищної ради Олександра Дудінчук.
 
На панельних дискусіях говорили про:
  • Інтеграцію прав людини в стратегії регіонального розвитку;
  • Захист громадян та інформаційна безпека в умовах воєнного стану;
  • Роль громад у формуванні та реалізації стратегії регіонального розвитку;
  • Про внесення змін до стратегій територіальних громад і регіонального відділення АМУ в умовах відновлення територій та нові аспекти регіонального розвитку.
Також обговорили роль громад у формуванні та реалізації стратегії регіонального розвитку, а також внесення змін до стратегій територіальних громад та регіонального відділення АМУ в умовах відновлення територій та нові аспекти регіонального розвитку.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше