Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ГО "Чистий аркуш" дає поради як уберегти себе та своїх близьких від торгівлі людьми під час війни

Новина
24.06.2022
💬Як захистити себе від торгівлі людьми під час війни розповідали представники громадської організації для працівників соціальної сфери, освіти, служби у справах дітей та діловодів нашої громади. Ділилися простими правилами безпеки, які можуть зберегти життя.
 
Торговці людьми намагаються завербувати людей за допомогою привабливих пропозицій роботи, які рекламуються в Інтернеті від організацій або під прикриттям ботів. Звертайте увагу на підозрілу рекламу (наприклад, пропозиції з низькою кваліфікацією та високою оплатою; неоговорені умови оплати або надто нереальні умови роботи, обмежені строки для прийняття рішення), яка може служити прикриттям для вербування.
 
Сектори високого ризику включають:
  • роботу домогосподарок;
  • послуги догляду;
  • сільське господарство;
  • туризм;
  • послуги з прибирання;
  • будівництво;
  • онлайн стрімінг та ін.
❗Не дайте себе ошукати. Консультуйтесь з юристами https://www.legalaid.gov.ua/ для перевірки робочих контрактів (що до оплати послуг з працевлаштування та початку роботи)!
 
Не підписуйте контрактів, які ви не розумієте на 100%!
Більше про це - за посиланням https://www.facebook.com/work.safe.ua/photos/413030447150817 та на офіційній сторінці ГО "Чистий Аркуш"
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше