Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шкільний турнір з футзалу кубок «Ураган».

Спорт
15.03.2019

Печеніжинський ліцей учетверте у фіналі.

У Коломийському районі завершились попередні матчі та матчі плей-оф ІІ етапу обласного шкільного турніру з футзалу   кубок «Ураган». Команди Печеніжинської об’єднаної територіальної громади вдало виступили у даних матчах. Отож,  команда юних футзалістів Печеніжинського ліцею перемігши на стадії групового етапу не залишила шансів опонентам, а на стадії плей-оф впевнено пробилась до фіналу змагань, де зустрінеться з однолітками із Лісного Хлібичина. Печеніжинський ліцей у фіналі турніру вестиме боротьбу за головний приз – 40000 гривень та право представляти Коломийщину у лізі шкільних чемпіонів.


А команда Молодятинської гімназії зайнявши у групі четверте місце у ¼ фіналу, перемігши суперників із П’ядицького ліцею, на стадії ½ поступилась команді з Печеніжина та у бронзовому фіналі побореться за третє місце із командою Турківського ліцею.

         Фінальні матчі відбудуться 18 березня у спортивному залі молодіжного центру «Коломийщина» за адресою м. Коломия, вул. Довбуша, 147-а. Початок змагань 10:00, урочисте закриття та нагородження учасників 12:00.

         Нагадуємо, що команда Печеніжинського ліцею є триразовим переможцем шкільного турніру з футзалу КУБОК «Ураган».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше