Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дякуємо волонтеркам громади за пошиті маски!

Новина
09.04.2020

Через спалах коронавірусної інфекції медичні маски стали дефіцитним товаром в усій Україні. Першочергово маски необхідні медикам, щоб захиститися від інфікованих пацієнтів, та тим особам, які мають постійний контакт з багатьма людьми, наприклад, поліцейським, працівникам відділень зв'язку, соціальним робітникам тощо.
?З ініціативи голови селищної ради ОТГ Ігоря Довірака вдалося започаткувати пошиття захисних масок в нашій громаді. Приємно, що на заклик відгукнулося чимало небайдужих, які зголосилися допомогти.
Силами наших волонтерок уже вдалося пошити близько 500 захисних масок. Частина з них ще працює над пошиттям.

?Уже сьогодні маски багаторазового використання отримали ті, хто найбільше цього потребує і в цей нелегкий час продовжує працювати для того, щоб більшість жителів громади могли залишатися вдома - це наші медичні працівники, пожежники, соціальні робітниці.

Вірус COVID-19 дуже підступний, тому ми не маємо права нехтувати карантинними заходами, ми не можемо дозволити собі безвідповідальність, адже саме від нас залежить наше здоров'я і здоров'я оточуючих.
В цей час дуже важлива підтримка, взаємодопомога та солідарність, тому бережіть себе, допомагайте потребуючим та залишайтеся вдома.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше