Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Голова гміни Барцяни Марта Камінська зустрілася з Василем Сметанюком, волонтером і представником Печеніжинської громади, яка є партнером Барцяни

Новина
30.03.2023
Голова гміни Барцяни Марта Камінська зустрілася з Василем Сметанюком, волонтером і представником Печеніжинської громади, яка є партнером Барцяни.
 
Один із синів Василя Сметанюка воює в Бахмуті, другий там отримав поранення і зараз лікується.
– Ми не здамося, бо наші діти воюють там на фронті, – сказав гість, подякувавши Марті Камінській та жителям гміни Барцяни за гуманітарну допомогу. Подякував за допомогу у Facebook і селищний голова Ігор Довірак.
 
Завдяки наступному, третьому збору коштів, який координує Мирослав Зінкевич з управління гміни Барцяни, українські військові отримають безпілотник (вартістю понад 11 000 злотих), енергетичне харчування, консерви, павербанки та засоби гігієни.
 
Фінансова вартість кожної з трьох акцій становила приблизно 20 тисяч злотих. Серед інституційних спонсорів особливо активними були Drużyna Szpiku Barciany та Agro-Fundusz Mazury. Розпочато чергову кампанію зі збору коштів для засобу нічного бачення.
 
З Печеніжинської громади для наших партнерів передали патріотичні сувеніри, які символізують український дух та боротьбу. Щиро дякуємо партнерам з гміни за постійну підтримку!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше