Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Розпочато прийом документів для виплати дотації за вирощування молодняка великої рогатої худоби

Важлива інформація
09.04.2019

Доводимо до відома, що на виконання пункту 9 постанови Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 №107 розпочато прийом документів для виплати дотації за вирощування молодняка великої рогатої худоби, який народився в господарствах фізичних осіб (далі - дотація за молодняк).

Дотація за молодняк надається фізичним особам за утримання ідентифікованого та зареєстрованого в установленому порядку молодняка великої рогатої худоби до тринадцятимісячного віку, який народився у господарствах фізичних осіб у поточному році.

Дотація за молодняк надається з наростаючим підсумком з урахуванням віку молодняка у розмірі:

  • за період утримання молодняка віком від 1 до 5 місяців - 300 грн. за голову;
  • за період утримання молодняка віком від 5 до 9 місяців - 700 грн. за голову;
  • за період утримання молодняка віком від 9 до 13 місяців - 1500 грн. за голову.

Загальний обсяг дотації за молодняк не може перевищувати 2 500 гривень із розрахунку на одну голову молодняка.

Для отримання дотації за молодняк громадяни подають за місцем знаходження господарства до старостинського округу селищної ради об’єднаної територіальної громади, копії таких документів:

  • паспортів великої рогатої худоби, виданих у встановленому порядку, а у разі утримання 10 і більше голів молодняка - виданий в установленому порядку витяг з Єдиного державного реєстру тварин;
  • паспорта громадянина України;
  • довідки або договору про відкриття рахунка в банку;
  • ідентифікаційний код.

Зазначені документи приймаються селищною радою протягом бюджетного року до 1 травня, до 1 вересня і до 1 грудня поточного року в порядку черговості їх надходження.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше