Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дошкільна освіта та позитивні зміни, які відбулися в цій сфері за останні роки

Новина
29.09.2020

На сьогодні в Печеніжинській ОТГ функціонує 1 заклад дошкільної освіти і 4 дошкільних підрозділи при ЗЗСО на 7 груп, в яких виховується 188 дітей. Крім того, всі діти 5-річного віку охоплено дошкільною освітою, з яких 44 дитини – здобуває дошкільну освіту у 3 групах при школах. Всього дошкільною освітою охоплено 232 дітей.

  • Після створення Печеніжинської ОТГ відновилися роботи по будівництву
    дитячого садочка на 60 дітей в с. Сопів. Протягом 2017-2019 років профінансовано 2080,55 тис. грн. з бюджетів усіх рівнів. За роки будівництва встановлено перекриття першого поверху, стіни та перекриття другого поверху, влаштовано дах. Встановлено металопластикові вікна та вхідні двері. На даний час виконуються роботи по коригуванню проєкту.
  • За кошти субвенції з державного бюджету (700,00 тис.грн.) в приміщенні Рунгурського ліцею відкрито додаткову групу для дітей дошкільного віку, встановлено меблі та обладнання для функціонування дошкільної групи.
  • За кошти обласного та місцевого бюджетів виконано роботи по заміні покрівлі в другому корпусі закладу дошкільної освіти «Гуцулочка», вартість робіт склала 168,3 тис. грн. Крім того в двох приміщеннях ЗДО «Гуцулочка» виконано роботи по капітальному та поточному ремонту приміщень. Печеніжинський ЗДО забезпечено меблями та інвентарем (ліжка, матраци, стільчики, столи) на суму 60 000 грн.
  • В 2020 році розпочато будівництво закладу дошкільної освіти в с. Марківка. На даний час завершуються роботи по реалізації проєкту «Реконструкція майстерні Марківської гімназії з добудовою приміщень дошкільної групи по вул. Січових Стрільців, 124 в с. Марківка Івано-Франківської області», в рамках Програми Президента України «Велике будівництво», за кошти державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) на суму 5919,115 тис. грн., в тому числі кошти місцевого бюджету - 591,9 тис.грн.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше