Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Долучитися до донорства й здати кров – надзвичайно просто

Новина
02.01.2024
Щодня стабілізаційним пунктам, шпиталям і цивільним лікарням потрібна донорська кров. Але щороку у період зимових свят донорська активність помітно знижується.
У мирний час це можна було легко перекрити наявними запасами. Втім, зараз це неможливо – важкі бої тривають постійно, а мирні міста регулярно потерпають від ракетних обстрілів.
 
Тож запаси крові та її компонентів мають бути такими, щоби кожен поранений український захисник і цивільний пацієнт могли вчасно отримати необхідну допомогу.
 
Долучитися до донорства й здати кров – надзвичайно просто. Кожен може обрати для себе найзручніший варіант:
  • записатися телефоном до найближчого центру крові до вашого місця проживання (https://bit.ly/3vi2vpW) на певний день і час;
  • зʼясувати у найближчому центру крові або районній лікарні, коли виїзна бригада, яка проводить забір крові, працюватиме саме у вашому регіоні.
Алгоритм його організації та механіку запрошення виїзної бригади можна знайти на сайті Український центр трансплант-координації (https://bit.ly/41yMsjv).
 
Джерело: Івано-Франківська обласна державна адміністрація
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше