Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Додаткові карантинні заходи у зв'язку з запровадженням надзвичайної ситуації

Засідання
25.03.2020

?Відбулося позачергове засідання тимчасової протиепідемічної комісії при Печеніжинській селищній раді ОТГ під головуванням голови громади Ігоря Довірака, щодо розроблення плану протиепідемічних заходів запобігання занесенню і поширенню на території Печеніжинської громади гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом COVID-19.

⚡️На засіданні вирішили ввести додаткові заходи посилення карантину в Печеніжинській ОТГ, а саме:
?1. Зобов’язати мешканців, які прибувають з-за кордону негайно повідомляти орган місцевої влади та свого сімейного лікаря про прибуття і стан здоров’я.
?2. Координувати роботу старост сіл Печеніжинської ОТГ, соціальних служб, медичних працівників щодо інформованості Печеніжинської селищної ради ОТГ про заходи щодо роз’яснення роботи з особами які прибули з-за кордону, профілактики поширення вірусу, звернення громадян, тощо.
?3. Повідомити приватних підприємців, які здійснюють свою діяльність у сфері торгівлі, зокрема, продуктами харчування, засобами індивідуальної гігієни , медичними засобами та лікарськими препаратами, що у зв’язку з епідемічною ситуацією не підвищувати ціни на дані продукти без законних на те підстав.
?4. Підприємцям, які здійснюють свою діяльність на території Печеніжинської ОТГ рекомендувати долучатись до придбання масок та засобів дезінфекції для громадян соціально-незахищених верств населення.
?5. АЗПСМ та ФАП, які належать до Печеніжинської ОТГ забезпечити проведення постійного моніторингу епідемічної ситуації.
?6. ККП Печеніжинської селищної ради забезпечити безперебійну роботу інфраструктури, надання населенню послуг вивезення твердих та рідких побутових відходів.
?7. Відділу загальної та організаційної роботи і відділу освіти провести більш детальну інформованість про дії щодо запобігання розповсюдження коронавірусної інфекції та правил дотримання карантину серед дітей та дорослих.

?Будьте пильними та піклуйтеся про своє здоров‘я, обов'язково зверніться до сімейного лікаря, у разі поганого самопочуття.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше