Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Добрі справи робляться тихо, а ми говоримо про них, щоб надихнути інших і примножувати добро та наближати нашу перемогу

Новина
24.02.2024
Цього тижня, в місті Яремче, відбувся IV-й Благодійний аукціон на підтримку Збройних Сил України, зокрема для воїнів 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”. З ініціативи та під патронатом голови Івано-Франківської ОВА Світлани Онищук Світлана Онищук Голова Івано-Франківської ОВА благодійний захід зібрав людей доброї волі, священників, підприємців, митців, воїнів, волонтерів і родини полеглих Героїв, представників місцевого самоврядування з благородною метою - підтримати "едельвейсів" і вкотре показати, що наша сила в єдності та взаємодопомозі.
 
Безмежна повага та честь кожному, хто б’ється за Україну. І вічна пам’ять тим, хто у цій боротьбі віддав найцінніше - своє життя.
 
Окремі слова вдячності нашим місцевим підприємцям, які підтримали захід, зокрема Миколі Копильціву Микола Копильців, депутату селищної ради, котрий є багаторічним меценатом добрих справ, а цього разу взяв участь в торгах. Микола Миколайович придбав лот за 65 тис. грн. - «Герб України», автором якого є учасник бойових дій Роман Янко, котрий встигає воювати та робити ексклюзивні речі для підтримки ЗСУ.
 
Усі кошти з аукціону будуть спрямовані на допомогу воїнам із легендарної 10 окрема гірсько-штурмова бригада «Едельвейс».
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше