Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До відома жителів нашої громади!

ЦНАП
18.05.2023

У зв’язку з прийняттям Урядом 7 лютого 2022 року постанови № 265 «Деякі питання декларування і реєстрації місця проживання та ведення реєстрів територіальних громад», втратила чинність постанова Кабінету Міністрів України від 2 березня 2016 року № 207 «Про затвердження Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру». Так, зокрема, довідка про реєстрацію місця проживання особи, а також довідка про зняття з реєстрації місця проживання, форми яких були наведені у додатках 13, 16, відповідно, до Правил вищенаведеної Постанови, також втратили чинність.

На даний час, документом, що підтверджує відомості про місце проживання (перебування) особи або інформацію про відсутність таких відомостей на дату та час його формування, є витяг із реєстру територіальної громади. Згідно абзацу 2 пункту 1 статті Закону України "Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні"  Витяг З Реєстру Територіальної Громади - документ у паперовій або електронній формі, що підтверджує відомості про місце проживання (перебування) особи або інформацію про відсутність таких відомостей на дату та час формування витягу.

При зверненні до державних чи комерційних установ необхідно мати Витяг з Реєстру територіальної громади, який актуалізує дані в усіх державних реєстрах, а також у додатку «ДІЯ» після проведення актуалізації даних у місцевому ЦНАПі.

На сьогоднішній день штамп у паспорті громадянина України не підтверджує достовірне місце реєстрації.

Для отримання Витягу з РТГ необхідно звертатись  в ЦНАП за місцем своєї реєстрації.

Додаткова інформація по тел.(03433) 64202

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше