Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги зацікавлених осіб!

Оголошення
12.01.2024
✅Івано-Франківська область буде залучатися до будівництва фортифікаційних споруд в Донецькій області. А тим, хто долучиться до зведення цих оборонних укріплень обіцяють не лише зарплатню, але й відстрочку від мобілізації. Про це на нараді 11.01.2024 року розповіла голова ОВА Світлана Онищук.
 
✅З її слів, зараз важливим завданням області є будівництво фортифікаційних споруд, яке відбувається в тих областях, де є активні бойові дії. Івано-Франківська область залучена до цього в Донецькій області. З метою відсічі збройної агресії рф станом на сьогодні потрібно укомплектувати відповідні бригади.
 
"Наша область долучається до всіх процесів, які відбуваються в зонах бойових дій. Це підсилення наших військових, надання гуманітарної допомоги, відбудова Херсонщини. Наші будівельні бригади активно відбудовували у 2023 році будинки тих людей, які постраждали, тому зараз ми продовжуємо таку роботу ", - зазначила голова ОВА Світлана Онищук.
 
✅Так, для побудови таких споруд за попередніми розрахунками додатково потрібно 300 людей. Орієнтовна заробітна плата буде в межах 20 тисяч гривень. Люди будуть забезпечені житлом та харчуванням.
 
❗Люди, які будуть залучені до будівництва фортифікаційних споруд, отримають відстрочку від мобілізації на період будівництва.
 
✅Всі хто зацікавлені в даній інформації звертатися до селищної ради чи старост громади.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше