Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги підприємців громади! Додаткові обмеження за кількістю відвідувачів

Важлива інформація
26.03.2020

Відповідно до вимог Протоколу засідання Кабінету Міністрів України від 23 березня 2020 року N 10 суб'єктам господарювання у сфері роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв'язку, провадження банківської та страхової діяльності необхідно вжити заходів щодо режиму роботи з розрахунку:

один відвідувач на 10 кв. метрів площі торговельного (операційного) залу за умови дотримання дистанції між ними не менш як 1,5 метра із встановленням спеціальних позначок.

?Просимо дотримуватися обмежувальних заходів з метою недопущення поширення інфекційних хвороб, зокрема, COVID-19 в умовах карантину.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше