Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги населення: диспетчери кол-центру не приймають покази лічильника електроенергії!

Новина
23.09.2022
💡З 4 вересня 2022 року диспетчери кол-центру АТ «Прикарпаттяобленерго» припинили прийом показів лічильників електроенергії від побутових споживачів. Таке рішення було прийняте для того, щоб розвантажити телефонні лінії для екстренного зв’язку, від якого залежить життя та здоров’я прикарпатців: повідомлень про обірвані проводи, аварійні вимкнення, поломки енергообладнання під напругою, небезпеки ураження струмом тощо.
🚩Прикарпатцям слід обрати для себе зручний дистанційний спосіб передачі показів.
 
  • ⚡️через viber – бот. Для цього у Viber введіть слово Прикарпаттяобленерго. Далі розпочніть процедуру реєстрації;
  • ⚡️через «Персональний кабінет споживача» на сайті обленерго або за посиланням https://my.oe.if.ua/ ;
  • ⚡️через SMS повідомлення (згідно тарифу Вашого оператора) на номер 2909 у форматі: 945, номер особового рахунку, показник, де 945 - код АТ «Прикарпаттяобленерго», а номер особового рахунку та 4 останні цифри з лічильника через пробіл після коду. Або для двозонних лічильників 945, номер особового рахунку й показник день/показник ніч;
  • ⚡️зателефонувавши в Кол-центр за номером 0800-50-40-20 з мобільного, скористатися системою самообслуговування, а саме: в голосовому меню вибрати функцію – «Внести показник лічильника», натиснути «2».
🚩Диспетчери кол-центру сформували базу клієнтів, які через фізіологічні чи технічні причини не можуть подати показник електроенергії самостійно. Таким клієнтам диспетчери дзвонитимуть самі для занесення показів лічильника.
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше