Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До Печеніжинської територіальної громади завітали наші постійні партнери, меценати з Республіка Польща

Новина
22.09.2022

20 вересня 2022 року до Печеніжинської територіальної громади завітали наші постійні партнери, меценати з Республіка Польща, які акумулюють співпрацю з різними країнами Європи в Повітовому пункті гуманітарної допомоги в Паражині Великопольського воєводства.

За волонтерську діяльність, організацію збору та доставки до України гуманітарної допомоги ЗСУ, іншим військовим формуванням України, ВПО за зусилля, які зроблені перед Прикарпатцями та Українським народом, вручено громадянину Республіка Польща Кршиштофу Гжегожу ПІОСІКУ Івано-Франківську обласну відзнаку - медаль «Доблесть Прикарпаття» від імені Івано-Франківської обласної ради та Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Відповідно до «Угоди про можливість створення та функціонування пункту гуманітарної допомоги» від 07.04.2022року між Печеніжинською селищною радою та Повітовим пунктом гуманітарної допомоги в Паражині Великопольського воєводства, Печеніжинським місцевим гуманітарним пунктом допомоги організовано  видачу допомоги для внутрішньо переміщених осіб та безпосередньо передачу та доставку гуманітарної допомогу на схід та південь України (Миколаївська область, Запорізька область, Харківська область, Київська область) до міст, де потрібна благодійна допомога та підтримка Збройним Силам України іншим збройним формуванням України для відсічі збройної агресії російської федерації, спрямованої проти суверенітету і територіальної цілісності Української Держави. Кршиштофом Гжегожом ПІОСІКОМ привезено гуманітарної допомоги, від березня 2022 року і по вересень 2022 року, на вагу понад 80 тонн: одяг, продукти харчування, медикаменти, дитячі іграшки, речі та харчі для тварин, техніка меблі, розкладушки та інше.

Висловлюємо подяку за доставлену гуманітарну допомогу у вересні місяці  до Печеніжинського місцевого гуманітарного пункту, якої ми отримали понад 13 тонн, зокрема дана допомога зосереджена для ЗСУ.

Дякуємо, всім та кожному-їй зокрема, хто долучився пожертвами до формування даної допомоги, зокрема компаніям «Rotary International Poznan-Puszczykowo», «Мікс Маркт» і «Моноліт», Кршиштофу Гжегожу ПІОСІКУ, народу Голландії, Польщі, Німеччини.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше