Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Святкування Дня захисту дітей у Печеніжині!

Новина
06.06.2019

Протягом трьох днів, з 03 по 05 червня, у Печеніжині за підтримки благодійної організації «Золота Генерація»  відбувся дитячий літній майданчик. Організаторами та волонтерами для усіх присутніх дітей була підготовлена розважальна програма, спортивні змагання та різноманітні майстер-класи. Приурочили захід до Всесвітнього дня захисту дітей.

Також для дітей громади були організовані різноманітні конкурси. Усім охочим роздавали безкоштовну солодку вату та попкорн. 

Від організаторів усі учасники свята, понад 250 дітей, отримали подарунки.

Додаткові подарунки з солодощами та одягом отримали діти позбавлені батьківської опіки, з багатодітних та малозабезпечених сімей. Подарунки сформовані з ініціативи служби у справах дітей  за підтримки працівників селищної ради.

Навіть хмарна погода не завадила діткам гарно провести час, отримати радість, задоволення, багато усмішок та з гарним настроєм і позитивними емоціями повернутись додому.

Щирі слова подяки висловлюємо благодійній організації «Золота Генерація»  за  проведення дитячого свята.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше