Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відзначення Дня вишиванки та Дня Європи

Культура
16.05.2019

Сьогодні, 16 травня, біля адміністративного будинку селищної ради відбулося урочисте святкування до Дня вишиванки та Дня Європи.

Всі присутні долучилися до ініціативи вбратися у вишиту сорочку в знак єдності країни.

«Кожен регіон України має свою особливу вишиванку, яка відрізняється від інших технікою та орнаментом. Наша громада також може повихвалятись унікальними вишитими сорочками, притаманними тільки їй», – у своєму виступі зазначив селищний голова Ігор Довірак.

Відзначення Дня Європи в нашій державі – це підтвердження єдності України та Європи. Ніхто не може забрати у людей бажання жити у відкритому і демократичному суспільстві. Це було рушійною силою Революції Гідності, і це також стало рушійною силою євроінтеграції України.

З нагоди святкування було піднято прапор Європейського Союзу.

Всі учасники заходу прийняли участь у флешмобі «Україно! Символи твої перенесемо через віки».

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше