Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Мальовничі Рунгури відзначили 440-ву річницю з часу першої писемної згадки

Культура
23.09.2019

У неділю, 22 вересня, жителі нашої громади в черговий раз довели свою щиру й сердечну любов до рідного краю, влаштувавши чудове свято з нагоди 440-ї річниці першої писемної згадки про мальовниче село Рунгури. Зі щирими словами до жителів громади звернувся селищний голова Печеніжинської ОТГ Ігор Довірак: «Я дякую кожному з Вас, хто долучився до організації та проведення святкування. Хочу побажати, щоб у Ваших родинах лунав тільки радісний сміх, був добробут і благополуччя». Також, селищний голова, висловив особливі слова вдячності Фенину Василю Миколайовичу за сумлінну та плідну працю протягом чотирнадцяти років на посаді старости села Рунгури.

Насичена святкова програма за участю аматорських колективів художньої самодіяльності нашої громади, учнів та вчителів Рунгурського ліцею, дарували настрій та надзвичайно приємні враження.

Всі присутні на святкуванні мали можливість відвідати «Містечко кутків», яке було організоване жителями карпатського села Рунгури (кутки: Горішній, Долішній, Пискавець, Дубовий, Вилки, Кругленький, Бандурка). Ґазди і ґаздині частували всі охочих запашними та смачними стравами.

Завершилося святкування запальною молодіжною вечіркою.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше