Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

День пам'яті Захисників України

Новина
29.08.2021
У день пам'яті захисників України ми згадуємо усіх тих, хто віддав своє життя за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.
 
Цей день увійшов до нашої історії як один з найчорніших та найстрашніших. Сім років минуло від Іловайської трагедії, яка стала точкою неповернення у боротьбі української нації за єдність своєї країни. І саме в цей день ми прихиляємо коліно перед мужністю та патріотичним подвигом усіх, хто віддав своє життя за право України лишатися незмінною на карті світу.
 
Багато героїв полягло на українських землях. Не вмирає пам’ять про них, яку ми маємо плекати із вдячністю за можливість жити під мирним небом!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше