Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Княждворі до Дня матері відбувся святковий концерт

Культура
13.05.2019

12 травня в Будинку культури с. Княждвір відбувся святковий концерт до Дня матері «Я люблю Вас мамо». Він став справжнім творчим подарунком для гостей, адже зі сцени лунали найтепліші слова та щирі привітання.

Вітання для мам лунали від найменших до найстарших учнів Княждвірського ліцею, подарунком були чудові пісні та веселі танці. Прекрасний настрій дарували творчі колективи Будинку культури.
Присутніх зі святом привітав староста села Василь Лесюк: «Дорогі жінки, любі матері, хочу від щирого серця побажати міцного здоров’я, життєвої енергії, сили і терпіння у виконанні материнського обов’язку. Хай здоровими і люблячими будуть ваші діти, хай приносять вони вам лише радість. Нехай ваш будинок буде наповнений добром і затишком!»

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше