Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Днем Матері!

Привітання
12.05.2019

Дорогі жінки, мами!

Від щирого серця вітаємо Вас з цим чудовим святом – Днем Матері. Мама – це найдорожчий скарб, який дарує нам доля. Немає людини ближче і рідніше. Протягом всього життя саме материнська любов є нашим ангелом – охоронцем: вона оберігає і лікує, дарує натхнення і втіху.

Святкування Дня матері – це чудова можливість висловити свою шану і безмежну вдячність за все, що роблять для нас наші матері, за їх любов і розуміння.

Низько вклоняємося матерям, які виростили Героїв України. Матерям, чиї сини загинули та воюють на Сході України, солдатським вдовам, які самі виховують дітей.

У цей святковий день, дорогі мами, прийміть слова вдячності, любові і поваги!  Бажаємо Вам миру, здоров'я, благополуччя, родинного затишку і щастя. Нехай Ваші серця зігрівають тепло і турбота близьких!

Зі святом Вас, дорогі матусі!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше