Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

День дільничого інспектора поліції

Привітання
18.06.2020

18 червня дільничні інспектори відзначають своє професійне свято.

Професія інспектора вважається однією з найвідповідальніших та найважчих.
Піклування про правопорядок, захист прав та свобод, життя і гідності громадян, профілактика злочинів та правопорушень, а також їх розкриття - це є ще не усі завдання дільничного. Адже до нього звертаються мешканці дільниці у будь-який час доби, з різних питань, які виникають у повсякденному житті і не завжди пов’язаними з службовими справами, але дільничні інспектори не звикли нехтувати довірою та завжди готові прийти на допомогу у скрутну хвилину життя, коли хтось її потребує.

На сторожі порядку нашої громади стоять дільничні інспектори Петро Михайлюк, Володимир Гуцуляк і Олег Ілюк.

Тому хочеться привітати дільничних нашої громади, подякувати за Вашу сумлінну, самовіддану та високопрофесійну працю. Нехай на Вашому професійному та життєвому шляху не буде місцю негараздам, а супроводжує успіх та удача.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше