Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Делегація з громад Івано-Франківщини завітали в Печеніжинську ОТГ

Новина
21.06.2019

20 червня в рамках навчальної поїздки делегація представників Заболотської, Рожнівської та Брошнів-Осадської об’єднаних територіальних громад відвідали Печеніжинську ОТГ. Мета стаді-туру полягала в ознайомленні з кращими практиками та обмін досвідом громад з питань залучення місцевих жителів до її розвитку.

Під час зустрічі перший заступник селищного голови Михайло Стефанюк та секретар селищної ради Олександра Дудінчук розповіли про громаду: історію її утворення, керівний склад, особливості роботи і перспективи розвитку. Також презентували свою роботу голова Молодіжної ради Печеніжинської ОТГ Дмитро Ясінський та заступник  громадської організації "ДІЄ. Добрі Ідеї Єднають" Марія Козьменко.

Учасники стаді-туру у живому спілкуванні отримали відповіді на питання, що їх цікавили, поділилися власними здобутками та обговорили проблемні питання, що виникають у процесі роботи.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше