Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

COVID-19: Оперативна інформація станом на 24.02.2021

Медицина
24.02.2021
Станом на 24.02.2021 р. на території обслуговування АЗПСМ смт. Печеніжин (с. Молодятин, Марківка, Рунгури, Слобода, Малий Ключів) :
на амбулаторному лікуванні з приводу COVID-19 - 33 осіб. Вперше виявлених 1 особа, в т.ч. Печеніжин - 0 осіб, Слобода - 0 осіб, Рунгури - 0 осіб, Марківка - 0 осіб, Молодятин - 1 особа, М.Ключів - 0 осіб. На стаціонарному лікуванні 8 осіб. За останню добу госпіталізовано 1 особу.
Хворих з підозрою на COVID-19 є 0 особа, взято тести ПЛР - результати очікуються. З початку пандемії COVID-19 померли - 10 осіб. Станом на сьогоднішній день померли - 0 осіб.
На території обслуговування АЗПСМ с. Сопів :
на амбулаторному лікуванні з приводу COVID-19 - 32 пацієнтів, вперше виявлених - 7, у лікарнях міста - 8 хворих, госпіталізованих за останню добу - 1. Хворих з підозрою на COVID-19 - 5 осіб. З початку пандемії померли 5 осіб, станом на сьогоднішній день - 0 осіб.
 
На території обслуговування АЗПСМ с.Княждвір (с. Кийданці) :
на амбулаторному лікуванні 40 пацієнтів, за останню добу 7 хворих, госпіталізованих немає, хворих з підозрою на COVID-19 немає.
З початку пандемії померло 5 осіб, станом на сьогодні - 0 осіб.
Також оперативна інформація на сайті Національної служби здоров'я України за посиланням https://nszu.gov.ua/e-data/dashboard/covid19
Бережіть себе та своїх близьких!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше