Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

COVID-19: Оперативна інформація станом на 02.03.2021

Медицина
02.03.2021
Станом на 02.03.2021 р. на території обслуговування АЗПСМ смт. Печеніжин (с. Молодятин, Марківка, Рунгури, Слобода, Малий Ключів):
на амбулаторному лікуванні з приводу COVID-19 - 57 осіб. Вперше виявлених 7 осіб, в т.ч. Печеніжин - 1 особа, Слобода - 0 осіб, Рунгури - 1 особа, Марківка - 5 осіб, Молодятин - 0 осіб, Малий Ключів - 0 осіб. На стаціонарному лікуванні 7 осіб. За останню добу госпіталізовано 1 особу.
Хворих з підозрою на COVID-19 немає. З початку пандемії COVID-19 померли - 11 осіб. Станом на сьогоднішній день - 0 осіб.
 
На території обслуговування АЗПСМ с. Сопів:
на амбулаторному лікуванні з приводу COVID-19 - 43 особи, вперше виявлених - 6, у лікарнях міста - 6 хворих, госпіталізованих за останню добу немає. Хворих з підозрою на COVID-19 - 4 особи. З початку пандемії померли 5 осіб, станом на сьогоднішній день - 0 осіб.
 
На території обслуговування АЗПСМ с.Княждвір (с. Кийданці):
на амбулаторному лікуванні з приводу COVID-19 - 42 пацієнти, за останню добу 2 хворих, на стаціонарному лікуванні 3 осіб.
З початку пандемії померло 6 осіб, станом на сьогодні - 0 осіб.
☝️За минулу добу на Івано-Франківщині зафіксовано 526 випадків, а станом на 2 березня - 649 випадків, кількість хворих щодня зростає.
 
Уникайте людних місць, носіть маски, часто мийте руки з милом, при перших проявах захворювання зверніться до свого сімейного лікаря.
Бережіть себе та своїх близьких!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше