Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Проекти Бюджету участі на 2019 рік допущено до голосування

Засідання
18.07.2019

Сьогодні, 18 липня відбулося засідання робочої групи щодо розгляду та аналізу проектів Бюджету участі на 2019 рік, яке провів селищний голова Ігор Довірак.

На розгляд робочої групи було подано 16 проектів, з повним переліком можна ознайомитися у розділі «Бюджет участі» на веб-сайті громади. Під час засідання присутні детально ознайомилися зі змістом кожного з них, проаналізували їхні переваги та недоліки, озвучили зауваження, які були зроблені фахівцями під час попереднього розгляду. Також на засіданні проекти були розглянуті на предмет відповідності інфраструктурі об’єднаній територіальній громаді, пристосованості до потреб людей з обмеженими фізичними можливостями тощо.

«Кожен проект отримав індивідуальний номер, за яким і буде розміщений у бюлетені. Також у бланку міститиметься інформація про назву проекту, місце реалізації та короткий опис проекту», – підкреслив голова робочої групи.

З 29 липня по 29 серпня  розпочнеться голосування за проекти он-лайн у розділі «Бюджет участі» на веб-сайті громади та в адміністративних будинках старостинських округів.  Після голосування будуть визначені 6 проектів-переможців. Загальний обсяг Бюджету участі на 2019 рік складає 120 000,00 грн.

Нагадаємо, що вже другий рік поспіль з ініціативи селищного голови Ігоря Довірака жителі громади мають змогу подати свої проекти до Громадського бюджету та зробити громаду кращою.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше