Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Бюджет участі у Печеніжинській громаді. Як це було.

Бюджет участі
22.04.2020

До уваги жителів громади! У звязку із карантином ми не можемо зараз запустити Бюджет участі 2020 у Печеніжинській ОТГ.
Як тільки заходи карантину будуть зняті - ми обов'язково його запустимо.
Поки просимо Вас залишатись вдома та продумати проекти, які б хотіли подати на конкурс.
А ще ми підготували історію про те, як реалізовувались проекти-переможці Бюджету участі у попередні роки. 

У 2019 році Бюджет участі у Печеніжинській ОТГ реалізовували вже вдруге. На проекти від громади було виділено 120 000 гривень. До конкурсу було подано 16 проектів. З них, методом голосування мешканців, було обрано 6 переможців.


Загалом. за проекти Бюджету участі проголосувало 1730 мешканців громади. Це 10% від всього населення Печеніжинської ОТГ. А проектів реалізовано на загальну суму 119 842 гривні. Проекти-переможці стосувались сфер дозвілля, спорту та освіти.

У селі Княждвір було облаштовано відкритий простір “Open Place” за кошти Бюджету участі.

У спортивній залі Княждвірського НВК влаштовано спортивний скелелазний стенд №2.

У Сопові, завдяки проекту, поданому на Бюджет участі вдалось облаштувати зону відпочинку

Світлина від Печеніжинська об'єднана територіальна громада.

 

Також у Сопові вдалось облаштувати дитячий міні-майданчик за кошти Бюджету участі.

У селі Марківка проведено часткову реконструкцію території та та проведено благоустрій біля джерела “Біла Криниця”

А ще завдяки проекту, поданому на Бюджет участі у 2019 році було закуплено спортивне обладнання для проекту «Вивчаємо рідний край – стаємо гідами – волонтерами».

У 2018 році на програму “Бюджет участі Печеніжинської ОТГ” було виділено 100 000 гривень. Мешканцями було подано 19 проектів, а з них 13 відібрано для голосування. 10 проектів стало переможцями. Участь в голосуванні за них взяло 893 мешканці громади. Для проектів - переможців було закуплено проектор та екран для проведення просвітницьких заходів «Знати, щоб вберегти себе та інших». Також облаштовано проект «Стежками Вінценза – від мрії до дії», проект “Літературна кав’ярня” у Печеніжинській публічній бібліотеці ім. В. Грабовецького.

На Бюджет участі Печеніжинської ОТГ у 2020 році виділили 120 000 гривень. За планами конкурс мав реалізуватись у квітні цього року, проте зміни до цих планів вніс карантин. По завершенні заходів карантину конкурс обов’язково буде оголошений. І ми закликаємо Вас, шановні мешканці, залишатись вдома та планувати, які проекти будете подавати на Бюджет участі 2020.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше