Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Блаженніший Святослав: «Прошу всіх, 27 березня, єднатися у спільній вселенській молитві з Папою Франциском»

Важлива інформація
27.03.2020

Предстоятель УГКЦ подякував усім вірним за те, що «щоденно єднаються у всецерковній, народній і спільній молитві». Після цього повідомив, що у п'ятницю, 27 березня, Папа Франциск оголосив надзвичайну молитву «Urbi et Orbi» (Місту і світу). Зазвичай така молитва відбувається лише під час свят Великодня і Різдва.

«Для того щоб широко відчинити двері Божого милосердя і вилити Божу благодать на весь світ, Святіший Отець закликає взяти в ній участь. На завершення молитви Папа Франциск уділить повний відпуст усім тим, хто з ним єднатиметься у молитві», — додав Блаженніший Святослав.

Молитва розпочнеться о 19.00 за київським часом. Спільне моління транслюватимуть засоби масової інформації, зокрема «Живе ТБ» (канал «Живого ТБ» в мережі YouTube, сторінці «Живого ТБ» у Facebook).

«Молімося, будьмо разом, будьмо з Богом», — закликав вірних Предстоятель УГКЦ.

Таке повідомлення розміщене на інформаційному ресурсі УГКЦ.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше