Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Благодійні фонди та громадські організації мають можливість виграти грант

Новина
12.12.2019

Благодійні фонди та громадські організації Івано-Франківської області мають можливість виграти грант на реалізацію свого проекту 30 000 гривень в рамках соціального проекту “Дельта Милосердя” . Проект створено для підтримки благодійних фондів України.

В межах цього проекту фонд або організація мають змогу виграти грант в таких номінаціях: 

  • “Благодійний проект” – грант у 20 000 грн на його реалізацію або співфінансування;
  • “Візитка Фонду” – 10 000 грн на адміністративні потреби.

Участь безкоштовна!
Для участі необхідно:

  1. Подати заявку на участь у конкурсі (обов`язково). 
  2. Розмістити на сайті БФ або ГО новину про те, що вони беруть участь у проекті “Дельта Милосердя” з активним посиланням на сторінку грантонадавача з умовами конкурсу https://deltafinance.com.ua/delta-miloserdya/ (обов`язково)
  3. Підготувати благодійний проект, у межах бюджету гранта, чи “візитку” свого фонду (в залежності від вашого вибору у номінаціях).
    Взяти аплікаційні форми для проекту та “візитки”, ознайомитися детальніше з умовами проекту та членами журі можна на сторінці проекту https://deltafinance.com.ua/delta-miloserdya/
    Проекти та візитки організацій прийматимуться до 17 грудня 2019 року включно.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше