Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Більшість субсидій перепризначать без подання заяв

Новина
25.05.2021
Постановою Кабінету Міністрів України від 19 травня 2021 р. №505 врегулювано деякі питання призначення житлових субсидій.
 
Уряд встановив, що призначення житлової субсидії на наступний період, буде проводиться без звернень громадян, крім домогосподарств, яким житлова субсидія:
 
✅надавалася у грошовій безготівковій формі;
✅була призначена за фактичним місцем проживання осіб (орендарі житлових приміщень (будинків);
✅ індивідуальні забудовники, будинки яких не прийняті в експлуатацію; ✅внутрішньо переміщені особи);
була призначена (згідно рішення комісії) ✅без урахування окремих осіб з числа зареєстрованих у житловому приміщенні (будинку), які не проживають за місцем реєстрації.
 
Таким одержувачам (протягом червня - вересня) необхідно звернутися до «Відділу соціальної роботи Печеніжинської селищної ради» та подати документи для подальшого перепризначення житлової субсидії.
 
Рішення про призначення житлових субсидій домогосподарствам без звернень громадян буде прийматися на підставі інформації Міністерства фінансів за результатами проведеної верифікації даних щодо одержувачів житлових субсидій у квітні 2021 року.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше