Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Банківське-шахрайство. Не довіряйте невідомим додзвонювачам!

Новина
18.03.2024
Телефонує шахрай, представляється працівником служби безпеки банку і повідомляє, що з ваших рахунків можуть вкрасти гроші, або ж потрібно виконати ряд операцій для збереження коштів. А щоб цього не сталося просять назвати свої дані - не довіряйте, це аферисти.
 
⚠️Для захисту від шахрайств з банківськими картками, важливо дотримуватися наступних правил безпеки:
⚠️Не відправляйте особисту інформацію, таку як номери платіжних карток, пін-коди та інші конфіденційні дані смс-повідомленням, або електронною поштою, якщо ви не впевнені в легітимності отримувача.
  • перевіряйте регулярно витрати і транзакції на своєму банківському рахунку, щоб вчасно виявити незвичайні або незрозумілі операції;
  • захищайте свою картку від поглядів сторонніх осіб під час оплати товарів або послуг;
  • використовуйте складні паролі для своїх онлайн-банкінг-акаунтів і інших сервісів;
  • інсталюйте антивірусне програмне забезпечення на свої пристрої та оновлюйте його регулярно;
Якщо ви стали жертвою шахраїв з банківськими картками, негайно звертайтеся до свого банку за номером телефону зазначеним на звороті картки та до найближчого відділення поліції або за номером 102.
 
Не дайте себе ошукати!
Джерело: Поліція Івано-Франківської області
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше