Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги учасників бойових дій!

Соціальна сфера
15.04.2019

Відповідно до Комплексної Програми соціального захисту населення Печеніжинської об’єднаної територіальної громади на 2018-2021 р.р. передбачено ряд заходів та виплат, зокрема на підтримку учасників операції об’єднаних сил (далі – ООС)  та членів їх сімей. У 2018 році виділено та виплачено 89,5 тис. грн. одноразової матеріальної допомоги 89 учасникам ООС (на лікування та вирішення житлово-побутових умов проживання).

Щорічна матеріальна допомога  передбачена на  2019 рік. Для отримання  необхідно звернутися із заявою до селищної ради  у 101 кабінет. Якщо боєць знаходиться в зоні ООС, допомогу можуть отримати його близькі за дорученням.

Доводимо до Вашого відома, що Кабінет Міністрів України  прийняв постанову від 20 березня 2019 року № 237 «Деякі питання виплати у 2019 році разової грошової допомоги, передбаченої Законами України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» і «Про жертви нацистських переслідувань»». Ухваленим документом встановлюються розміри та порядок виплати щорічної разової грошової допомоги до 5 травня учасникам бойових дій, постраждалим учасникам Революції Гідності, особам з інвалідністю внаслідок війни, учасникам війни, особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною. Міністерство соціальної політики розподіляє кошти шляхом перерахування на зазначені цілі структурним підрозділам з питань соціального захисту населення, які отримані кошти перераховують через відділення зв’язку або установи банків на особові рахунки громадян.

За більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном 64-2-02.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше