Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

АТ КБ "ПриватБанк" розпочинає видачу картки для виплати одноразової натуральної допомоги "пакунок малюка"

Соціальна сфера
01.09.2020

Сьогодні АТ КБ "ПриватБанк" розпочинає видачу картки для виплати одноразової натуральної допомоги "пакунок малюка".

Банком внесено зміни до Умов та правил надання банківських послуг (договір з клієнтами), якими передбачено новий банківський продукт – соціальна карта для виплат "Пакунок малюка". Головною особливістю даної карти є те, що її можна відкрити протягом року з дати народження дитини і кошти можна використати ще протягом року з моменту їх зарахування шляхом придбання дитячих товарів (засоби догляду за дітьми та дитячі засоби гігієни: підгузки, серветки; дитячий одяг та взуття; дитяче харчування; дитячий посуд; дитячі іграшки; текстиль для дітей, у тому числі рушники, ковдри) і товарів для породіллі (прокладки для лактації; прокладки післяпологові) у закладах торгівлі, які уклали з Мінсоцполітики публічний договір.

Все це зроблено в рамках реалізації пілотного проекту "Монетизація одноразової натуральної допомоги "пакунок малюка", який запроваджено постановою Кабінету Міністрів України від 29.07.2020 № 744 "Деякі питання реалізації пілотного проекту з монетизації одноразової натуральної допомоги "пакунок малюка".

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше