Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

А Ви сплатили земельний податок?

Оголошення
13.07.2021
Шановні власники та землекористувачі земельних ділянок смт. Печеніжин та сіл Сопів, Кийданці, Княждвір, М.Ключів, Рунгури, Слобода, Марківка, Молодятин!
Печеніжинська селищна рада повідомляє, відповідно до ст. 206 Земельного кодексу України та ст. 269 Податкового кодексу України використання землі в Україні є платним.
Об’єктом плати за землю є земельна ділянка, земельна частка (пай). Земельний податок є місцевим податком, який сплачують власники земельних ділянок, паїв і постійні землекористувачі.
Пільги зі сплати земельного податку встановлено п.281.1 ст. 281 ПКУ.
Одночасно повідомляємо: у разі неотримання повідомлення на сплату земельного податку або зміни власника земельної ділянки звертатися до старости села, спеціаліста відділу земельних відносин або до Печеніжинської селищної ради (тел.: 64-202).
Шановна громадо, для уникнення відповідальності у вигляді штрафу щодо невиконання покладених обов’язків згідно чинного законодавства України необхідно провести оплату земельного податку.
Вдячні Вам за розуміння та вчасно сплачені податки!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше