Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

8 травня - День пам'яті жертв Другої світової війни 1939-1945. Пам'ятаємо

Новина
08.05.2021
У День пам'яті та примирення, День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна і завдяки кому ми гордо звемося українцями.
 
Час невпинно минає і уже ми відзначаємо 76-ту річницю Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Уже багато ветеранів немає серед живих, пам'ять про їхній подвиг житиме у наших серцях вічно, але, на жаль, не самі герої. Серед ветеранів нашої громади залишилися живими Гаврищук Петро Костянтинович, Соколишин Марія Василівна, Палійчук Ганна Василівна, ветерани бойових дій ОУН-УПА Малиновська Єфросинія Петрівна, Воронич Марія Михайлівна.
 
Для них слово "війна" так само свіже в пам’яті як 76 років тому. Щира вдячність за ваш подвиг, хай Бог дарує міцне здоров'я.
 
Вічна слава воїнам, що полягли за свободу та незалежність.
Вічна пам’ять загиблим і честь живим!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше