Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На 37 (позачерговій) сесії селищної ради депутати прийняли Звернення до мешканців Печеніжинської селищної ради об’єднаної територіальної громади

Новина
16.04.2019

Україна понад п’ять років живе в режимі гібридної війни з потужним агресором Росією. Сотні тисяч українців потерпіли від військових дій, десятки тисяч загинули захищаючи наше право жити мирним життям на території охопленій полум’ям війни.

За ці роки сформоване потужне антиросійське лобі практично у всіх вагомих за своєю суттю світових та європейських структурах, включаючи ООН та НАТО. Агресор несе тягар тяжких бюджетних втрат, але продовжує ганебні та цинічні дії щодо руйнації незалежності та суверенітету нашої держави. І саме в цей час перед нами постала загроза єдності всередині країни, менше, як за декілька днів ми робитимемо свій вибір у другому турі президентських виборів. Ми обираємо не просто Президента країни, ми перед вибором Головнокомандуючого українського війська в час війни з надпотужною армією російського агресора.

За таких обставин, ми депутати Печеніжинської селищної ради об’єднаної територіальної громади звертаємося до патріотизму та історичної пам’яті краян. Нас, як і усіх українців, не все влаштовує в діях чинного Президента, але чи можемо ми в прагненні до ефемерних змін ризикувати втратою державності України. Тому просимо Вас пам’ятати, що 21.04.2019 року ми робимо епохальний вибір від якого залежить майбутнє України.

Прийнято на тридцять сьомій позачерговій сесії Печеніжинської селищної ради об’єднаної територіальної громади сьомого скликання 16.04.2019р.

У засіданні взяли участь 18 із 26 депутатів Печеніжинської селищної ради об’єднаної територіальної громади. Під час засідання розглянуто 5 питань:

- «Про звернення до мешканців Печеніжинської селищної ради ОТГ».

- «Про вступ до Асоціації об’єднаних територіальних громад».

- «Про розподіл залишку коштів освітньої субвенції Печеніжинської селищної ради ОТГ, який утворився станом на 01.01.2019р».

- «Про внесення змін та доповнень до Програми охорони навколишнього природного середовища Печеніжинської селищної ради ОТГ Коломийського району Івано-Франківської області до 2020 року затвердженої 4 травня 2017 року №1066-18/2017».

- «Про затвердження Програми підтримки розвитку сільського господарства Печеніжинської селищної ради ОТГ на 2019-2020 роки».

- «Про затвердження детального плану території».

- «Про внесення змін до складу постійних комісій селищної ради».

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше