Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

25 років Конституції України!

Новина
28.06.2021
Особливий, знаковий день для кожного українця, бо саме цього дня 25 років тому ми отримали основний закон найвищої юридичної сили.
В той історичний момент серця українців сповнила гордість за країну і віра в її майбутнє, адже Україна отримала довгоочікуваний Закон, що окреслює основні права і свободи, обов’язки людини, визначає найважливіші суспільні відносини, територіальний устрій держави, порядок організації та функціонування органів державної влади, які покликані забезпечувати стабільність та розвиток демократичного суспільства.
Проте, Конституція України лише визначає шлях, яким треба йти. Решта залежить від нас, адже ми, народ, є єдиним джерелом влади!
На зображенні може бути: стоїть
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше